Lockdowny i inne pandemie im nie straszne. Nie muszą mieć stołów, stolików, krzeseł i krzesełek ale muszą mieć dobre jedzenie.
Knajpki na kółkach, czyli popularne (coraz bardziej) food trucki, mimo, że w Polsce znane dopiero od kilku lat zdobyły serca i podniebienia smakoszy chyba już na dobre.
Jaka jest przyczyna popularności takich barów? Czy wynika ona wyłącznie z serwowanych tam potraw? No i oczywiście co tam można zjeść? Między innymi na te pytania dzisiaj (w czwartek, 19 stycznia) w samo południe na antenie rodzimego Radia Rekord 88,7 FM (do słuchania online TUTAJ) Maciejowi Dobrowolskiemu odpowiadała ILONA ŻOŁNIERZAK - właścicielka ciechanowskiego food trucka "Taka Sytuacja" (do zobaczenia TUTAJ).
Wystarczy kliknąć w playera opublikowanego poniżej i... smacznego.
(red.) / (tekst zawiera lokowanie produktu) / źródło zdjęć: redakcja, Taka Sytuacja Pizza & Food Ciechanów - Facebook
Chcemy, żeby portal CoZaDzien.pl był miejscem wymiany opinii dla wszystkich mieszkańców Ciechanowa i ziemi mazowieckiej.
Ze względu na sytuację na Ukrainie i emocje, jakie pojawiają się przy tej okazji, zdecydowaliśmy w najbliższym czasie wyciszyć komentarze na naszej stronie. Zachęcamy do dyskusji w mediach społecznościowych. Apelujemy o wzajemny szacunek i zrozumienie.
Chcemy, żeby nasze publikacje były powodem do rozpoczynania dyskusji prowadzonej przez naszych Czytelników; dyskusji merytorycznej, rzeczowej i kulturalnej. Jako redakcja jesteśmy zdecydowanym przeciwnikiem hejtu w Internecie i wspieramy działania akcji "Stop hejt".
Dlatego prosimy o dostosowanie pisanych przez Państwa komentarzy do norm akceptowanych przez większość społeczeństwa. Chcemy, żeby dyskusja prowadzona w komentarzach nie atakowała nikogo i nie urażała uczuć osób wspominanych w tych wpisach.