Radio Rekord onair
Radio Rekord 88,7 FM

Albrewczyńska i Piotrowicz zdradzają tajemnice pieczywa...

Uwaga. Rozmowa, która dzisiaj miała miejsce na antenie Radia Rekord nadaje się do wysłuchania wyłącznie przez osoby o silnej woli i apetycie trzymanym w ryzach.

(red.) (artykuł sponsorowany)
2021-08-06 12:17
Albrewczyńska i Piotrowicz zdradzają tajemnice pieczywa...
50 Zdjęć

A teraz już z czystym sumieniem zapraszamy tych, którzy kochają zapach ciepłego chleba czy smak tarty z borówkami, bowiem dzisiaj - w piątkowe samo południe (6 sierpnia) gośćmi Macieja Dobrowolskiego na antenie rodzimego Radia Rekord 88,7 FM (do słuchania TUTAJ)  były AGNIESZKA ALBREWCZYŃSKA i ANNA PIOTROWICZ z mającej swoją główną siedzibę w Żurominie Piekarni „K. Zieliński” i Cukierni „Rosario” (do zobaczenia TUTAJ i TUTAJ).

 

Piekarnia jest jedną z bardziej utytułowanych a marka jedną z bardziej rozpoznawalnych na północnym Mazowszu. Sama zaś firma załóżona przed ponad trzydziestui laty przez Kazimierza Zielińskiego a obecnie współprowadzona przez Jego dzieci stała się symbolem sukcesu i biznesowej stabilności.

Czy to za sprawą chleba?  Co to znaczy prawdziwie pieczywo w XXI wieku? Czym różni się pieczywo wypiekane z głębokiego mrożenia od wypiekanego klasycznymi metodami? 

 Piekarnia K. Zieliński

I czy to prawda, że nie każde ciastko tuczy, mimo że jest słodkie?

Cukiernia Rosario

Zapraszamy do wysłuchania rozmowy i… smacznego!

źróło zdjęć i grafik: redakcja, Piekarnia K. Zieliński - Facebook, Cukiernia Rosario - Facebook
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50