A teraz już z czystym sumieniem zapraszamy tych, którzy kochają zapach ciepłego chleba czy smak tarty z borówkami, bowiem dzisiaj - w piątkowe samo południe (6 sierpnia) gośćmi Macieja Dobrowolskiego na antenie rodzimego Radia Rekord 88,7 FM (do słuchania TUTAJ) były AGNIESZKA ALBREWCZYŃSKA i ANNA PIOTROWICZ z mającej swoją główną siedzibę w Żurominie Piekarni „K. Zieliński” i Cukierni „Rosario” (do zobaczenia TUTAJ i TUTAJ).
Piekarnia jest jedną z bardziej utytułowanych a marka jedną z bardziej rozpoznawalnych na północnym Mazowszu. Sama zaś firma załóżona przed ponad trzydziestui laty przez Kazimierza Zielińskiego a obecnie współprowadzona przez Jego dzieci stała się symbolem sukcesu i biznesowej stabilności.
Czy to za sprawą chleba? Co to znaczy prawdziwie pieczywo w XXI wieku? Czym różni się pieczywo wypiekane z głębokiego mrożenia od wypiekanego klasycznymi metodami?
I czy to prawda, że nie każde ciastko tuczy, mimo że jest słodkie?
Zapraszamy do wysłuchania rozmowy i… smacznego!