Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu Radio Rekord onair Radio Rekord onair
Reklama Eskulap Centrum Medyczne

I grzyby, i dynie - czyli w sam raz na dziś

Każdy moment roku ma swój niepowtarzalny klimat i zapach. Także zapach z kuchni. Zimą pachnie nam wigilijny karp. Wiosną sałaty. Latem pachną nam truskawki a jesienią,,,?
I grzyby, i dynie - czyli w sam raz na dziś

 

Jesień to prawdziwa feria barw i zapachów. To chyba najbogatsza kulinarnie pora roku. Dzisiaj więc przyszedł czas na kuchnię sezonową, w której zagoszczą dynią i grzyby. O nich więcej opowiedział DARIUSZ RATUSZNIAK - Szef Kuchni Restauracji °Bonifacio" w Hotelu Bonifacio w Kępie koło Suchocina.

 

 



Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze