Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu Radio Rekord onair Radio Rekord onair
Reklama Mazowiecka Izba Gospodarcza - CZD Ciechanów

Ryba - dobra, zdrowa i... zapomniana

Ryba to źródło białka, nienasyconych kwasów tłuszczowych i... niesamowitego smaku. Jak poznać, że jest dobra? Jak ją przyrządzić, by była pyszna?
Ryba - dobra, zdrowa i... zapomniana

Źródło: Źródło zdjęć: Restauracja Bonifacio - Facebook

Opowiada znawca - Szef Kuchni w Restauracji "Bonifacio" w Hotelu Bonifacio w Kępie koło Sochocina- Dariusz Ratuszniak. W kilka minut (bo tyle trwa ten krótki wywiad) zdradza parę sposobów na dobrą rybę.

A nam pozostaje życzyć więc smacznego!

 



Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze